De Pacojet 4

De Pacojet 4

Nieuwe, innovatieve functies voor een efficiënte pacotizing®-ervaring!

De Pacojet 4 ondersteunt je bij de specifieke eisen van jouw keuken en levert uitstekende resultaten met maximale productiviteit. Dankzij de nieuwe, intelligente en innovatieve functies is het apparaat nog eenvoudiger en veiliger in gebruik, waardoor je je werkprocessen verder kunt standaardiseren. De precisietechnologie van de Pacojet 4 voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Boek een demonstratie

Het proces van Pacotizing®

Voorbereiden en vullen

Bereiding van de verse ingrediënten: Snijd in stukjes en voeg vloeistof toe.

Invriezen en bewaren

Vries de pacotizing® beker minimaal 24 uur in bij een temperatuur van minstens -20°C.

Pacotiseer® individuele porties

Voor service of mise-en-place

De Pacojet 4

Technologie

Groot touchscreen

Het grote touchscreen biedt intuïtieve gebruikersbegeleiding met een geanimeerde assistentiefunctie. De gebruikersinterface is ontworpen voor gebruik in professionele keukenomgevingen.

Apparaatinstellingen

Pacotiseer® tot wel 10 keer herhaald: Dit zorgt voor bijzonder luchtige en romige texturen met maximale tijdsefficiëntie.

Receptinstellingen opslaan

Het opslaan en laden van instellingen voor het bereiden van je favoriete recepten maakt je keuken nog efficiënter.

Nieuwe functies

De gereedschapsdetectie zorgt ervoor dat het juiste hulpmiddel correct is bevestigd.

Gemakkelijk reinigen van de Pacojet

Dankzij het displaygestuurde reinigingsprogramma kun je je Pacojet eenvoudig schoonmaken met één druk op de knop en zonder veel extra apparatuur.

Afneembare afdekking van de bodemplaat

voor eenvoudige, hygiënische reiniging

Pacojet 4

Functies

Nieuw: Jet®-modus

Kies tussen pacotiseren® met de klassieke Pacotize®-modus in 4 minuten of de Jet®-modus in 90 seconden. De Jet®-modus maakt het mogelijk om bepaalde recepten met een hoog suiker- en vetgehalte (bijv. ijs) zeer snel te bereiden. Hierdoor kun je je productiviteit verder verhogen.

Overdruk

Bij het gebruik van overdruk werkt de Pacojet tot wel 1 bar. Dit resulteert in een volumetoename van ongeveer 20–30%. Dit is ideaal voor het maken van bijvoorbeeld mousses met een romige, luchtige consistentie en voor het intensiveren van smaken.

Automatische programmeerbare herhaalfunctie

Het pacotiseer®-resultaat kan naar wens verder worden geoptimaliseerd op het gebied van menging, consistentie, stabiliteit en kleur

Hoe Pacotiseer® je

Pacotiseren® is een unieke methode om verse, diepvriessproducten te verwerken tot ultrafijne texturen zonder ontdooien. Wat je ook besluit te maken met de Pacojet – het vereist slechts drie eenvoudige stappen. De innovatieve pacotiseer®-technologie levert resultaten van topkwaliteit met minimale tijd en inspanning in de keuken.

Koop accessoires

voor professionele keukens

Maximale kwaliteit en waardecreatie

Winstgevende investering

met een terugverdientijd van binnen zes maanden

Flexibiliteit in de keuken

dankzij het gebruik van diepvriesproducten die vooraf zijn bereid en op elk moment beschikbaar zijn

Efficiënte werkprocessen

waarbij tijdrovende werkzaamheden zoals schillen overbodig zijn

Grenzeloze creativiteit en diversiteit

zodat je unieke gerechten kunt toveren

Smaaksensaties die gegarandeerd indruk maken

die op elk gewenst moment eenvoudig met één druk op de knop opnieuw te bereiden zijn

Duurzame, kosteneffectieve productie

zonder afval (inclusief smaak- en voedingsrijke componenten van hoge kwaliteit) en zonder overproductie

Vraag een demo aan

Neem deel aan een van onze inspirerende evenementen om te ontdekken hoe de apparatuur van Pacojet de productiviteit van uw keuken verbetert.

Vraag een demo aan

Koop bij een lokale dealer

Met een groot netwerk van Pacojet-dealers is er altijd een bij u in de buurt. Neem contact met ons op zodat we u kunnen doorverwijzen naar de dichtstbijzijnde dealer.

Neem contact op