Gorgonzola mousse

Ingrediënten voor 1 pacotizing® beker

1 pacotizing® beker = 10 porties

  • 200 g Gorgonzola
  • 200 g Emmentaler
  • 200 g room
  • 50 g toast
  • 5 g zout

Bereidingswijze

  1. Snijd de Gorgonzola, Emmentaler en toast in blokjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Giet het mengsel in een pacotizing® beker, sluit met het deksel en voorzie van een label.
  2. Vries in bij −20 °C gedurende minimaal 24 uur.
  3. Pacotiseer® tweemaal wanneer nodig en laat op temperatuur komen vóór het serveren.

    Tip: De gewenste serveertemperatuur kan direct worden bereikt door meerdere herhalingen.

    Pacojet-instellingen

    Modus

    Pacotiseren®

    Drukinstellingen

    Normale druk

    Aantal automatische herhalingen

    2

    Geschikt voor Jet®-modus

    Nee