Guacamole

Ingrediënten voor 1 pacotizing® beker

1 pacotizing® beker = 10 porties

  • 500 g avocado
  • 180 g zure room
  • 60 g rode uien
  • 20 g limoensap
  • 20 g olijfolie
  • 7 g zout
  • 10 g koriander

Bereidingswijze

  1. Halveer de avocado’s, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees eruit en snijd in kleine stukjes. Snipper de ui fijn en blancheer kort. Meng alle ingrediënten en doe het mengsel in een pacotizing® beker.
  2. Sluit af met het deksel, label en vries in op −20 °C gedurende minimaal 24 uur.
  3. Indien nodig drie keer pacotiseren met normale druk.

Pacojet-instellingen

Modus: 

Pacotizing®

Drukinstelling: 

Normale druk

Aantal automatische herhalingen: 

3

Jet®-Modus geschikt: 

Ja